Ufka Yolculuk Kütahya Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Ufka Yolculuk Kütahya Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Gündem Yayın: 30 Nisan 2015 - Perşembe - Güncelleme: 30.04.2015 14:28:26
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
2931 okunma
Google News

Ufka Yolculuk Kütahya Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Son Peygamber Platformu’nun birlikte gerçekleştirdiği, Kütahya Zinde Gençlik ve Spor Kulübünün proje ortağı olduğu “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları - 3” üst başlıklı “İdeal İnsan Son Peygamber’in (sas) Hayatı” konulu bilgi yarışmasında dereceye girenler ödüllerine kavuşuyor.

Kütahya Zinde Gençlik ve Spor Kulübü’nün organizesiyle 13 Receb 1436 - 2 Mayıs 2015 Cumartesi 19.00'da Kütahya Belediyesi Eski Kültür Sarayı'nda icra edilecek ödül töreninde sınav sonucu dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek.

"İdeal İnsan (sas)" temalı programda 1 umre, 7.500 TL para ödülü ve altın ödülleri sahiplerine ulaştırılacak. Ödül törenine; yarışmacılar ve yakınları, yarışmaya katkı veren sponsorlar ve basın mensupları başta olmak üzere tüm halkımız davetlidir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.