UĞUR IŞILAK TAVŞANLILI HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Kültür Yayın: 02 Eylül 2016 - Cuma - Güncelleme: 02.09.2016 18:09:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4472 okunma
Google News

UĞUR IŞILAK TAVŞANLILI HAYRANLARIYLA BULUŞTU
17. LEBLEBİ VE KÖMÜR FESTİVALİ KAPSAMINDA TAVŞANLI'YA GELEN ÜNLÜ SANATÇI UĞUR IŞILAK SESLENDİRDİĞİ ESERLERLE MİLLİ DUYGULARA HİTAP ETTİ
Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Uğur Işılak 17. Leblebi ve Kömür Festivali kapsamında Tavşanlılılar ile buluştu. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen konserde ünlü sanatçı zaman zaman dile getirdiği şiirleriyle kimi zamanda 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin verdiği toplumsal mesajlarla ilçe halkının gönlünde taht kurdu. 
Konser öncesi sahneye çıkan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu halka hitap ederek, FETÖ'nün kurduğu tuzakların milli iradenin hiçe sayılmasının yanı sıra birlik ve beraberliği hedef aldığı anlattı. Başkan Mustafa Güler konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Tavşanlı halkı 26 gün boyunca hain yapının emellerine karşı dik duruşunu en etkili biçimde ortaya koymuş ve baş komutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında Milli İrade'nin bekçisi olduğunu kanıtlamıştır. Nöbetlerimizde değerli ses sanatçımız Uğur Işılak'ın şarkılarıyla sabahladık. Bu yıl 17. si düzenlenen festivalimize de Işılak'ın yakışacağını düşündük. Kendisini Tavşanlı'da ağırlamaktan onur duyuyorum" 
Ünlü sanatçı Uğur Işılak'ta Belediye Başkanı Mustafa Güler'e teşekkür ederek Türkiye'nin gelecek yıllara daha umutlu baktığını ifade etti. Uğur Işılak konserini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bestelediği ve Dombıra olarak bilinen şarkısyla tamamladı. Konser sonrası Belediye Başkanı Mustafa Güler ve AK Parti İlçe Başkanı Hilmi Gümüş Işılak'a günün anısına hediyeler takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.