ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLERE VEFA VE DUA

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLERE VEFA VE DUA

Gündem Yayın: 05 Şubat 2016 - Cuma - Güncelleme: 05.02.2016 06:53:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2522 okunma
Google News

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLERE VEFA VE DUA

 

Kütahya Ülkü ocakları “Şehide Vefa Askere Polise Dua“ programı kapsamında mevlit okuttu.
 
Kütahya Ülkü Ocakları, Suriye'de Türkmen Dağı bölgesini savunmak için gönüllü olarak gittiği bölgede yaşamını yitiren MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük ile 2015 yılında elim bir trafik kazasında vefat eden Kütahya eski ocakları başkanı Abdullah Buğra Koçlar ve “şehide vefa askere polise dua “programı kapsamında şehitler için mevlit okutuldu.
 
Ülkü Ocakları tarafından, Ocak binasında gerçekleştirilen etkinliğe MHP Kütahya İlçe Başkanı Ferhan Yıldırım, Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Akkoç da katıldı.
 
 Başkan Serdar Akkoç “şehide vefa askere polise dua “programı kapsamında şehitlerin için Mevliti Şerif programı düzenlendiklerini ifade ederek, "2015 yılında elim bir trafik kazasında şehit verdiğimiz Kütahya eski ocakları başkanı Abdullah Buğra Koçlar ve geçen hafta Türkmen Dağı’nda mücadele ederken şehit düşen İbrahim Küçük ağabeyimiz ve bu vatanı uğruna toprağa düşerken şehit verdiğimiz tüm şehitlerimiz için bir mevlidi şerif tertip ettik. Şehitlere ahde vefamızı göstermek dualarla  onların yanında olmak için böyle bir program düzenledik. Biliyorsunuz ülkemiz zor günler geçiriyor terör örgütü mensupları hain bir şekilde askerimizi, polisimizi şehit ediyor bizler de maddi manevi her zaman onların yanlarında olduğumuzu göstermek için böyle bir program düzenledik" dedi. 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.