ULUOYMAK 1 EYLÜL SPOR LİDERLİK KOLTUĞUNU SEVDİ

ULUOYMAK 1 EYLÜL SPOR 2 - 1 E.GEDİZ BLD. GAZİ SPOR

Spor Yayın: 09 Ekim 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2017 08:57:11
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3279 okunma
Google News

 

 

Gediz - Emet - Hisarcık 1. Amatör Küme 3. hafta heyecanını yaşadı. 08 Ekim'de Gediz sahasında oynanan ilk maçta Muhipler Fatih Spor, Emet Spor'u konuk etti. İkinci yarıda gelen gollerle mücadele 1-1'lik esitlikle bitti.
İkinci maçta ise tansiyon hayli yüksekti. Uluoymak 1 Eylül Spor liderlik koltuğunu bırakmak istemiyor, E.Gediz Bld. Gazi Spor ise lideri devirmek istiyordu. Uluoymak 1 Eylül Spor son dakikalarda bulduğu golle mücadeleden 2-1 galip ayrılarak liderliğini perçinledi.
Emet Sahasında ise Emet Gençlerbirliği Spor ile Hisarcık Bld. Spor karşılaştı. Deplasmanda 2-0 galip gelen Hisarcık Bld. Spor 3 puanı hanesine yazdırdı.
Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Ayhan KESKİN verdiği demeçte '' Öncelikle takımımı tebrik ederim. Antrenmanların meyvesi olarak güçlü kaldık, son düdüğe kadar koştuk, mücadele ettik. Akıttığımız terlerin, verdiğimiz emeklerin en güzel sonucuydu 3 puan ve liderlik. Futbol içerisinde faul olacaktır ama biz sertlikten daha çok önce topla oynamaya çalışıyor sonra da futbol gereği teknik  fauller yapıyoruz, oyuncularım kasıtlı olarak sert müdahele yapmıyorlar. Bu onların centilmenliklerini ve ne kadar çok futbol oynamak istediklerini gösteriyor.Diğer takımlara başarılar dilerim.'' sözlerini kullandı.

GEDİZ - EMET - HİSARCIK 1. AMATÖR KÜME 3. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Muhipler Fatih Spor 1 - 1 Emet Spor
Uluoymak 1 Eylül Spor 2 - 1 E.Gediz Bld. Gazi Spor
Emet Gençlerbirliği Spor 0 - 2 Hisarcık Bld. Spor

GEDİZ - EMET - HİSARCIK 1. AMATÖR KÜME 4. HAFTA MAÇ FİKSTÜRÜ

Muhipler Fatih Spor - Uluoymak 1 Eylül Spor
Emet Spor - Emet Gençlerbirliği Spor
Hisarcık Bld. Spor - E.Gediz Bld. Gazi Spor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.