ÜRETİCİNİN YILLARDIR BEKLEDİĞİ GERÇEKLEŞİYOR

ÜRETİCİNİN YILLARDIR BEKLEDİĞİ GERÇEKLEŞİYOR

Ekonomi Yayın: 02 Mayıs 2014 - Cuma - Güncelleme: 02.05.2014 16:18:01
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
3811 okunma
Google News

Kütahya ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği (KETBİR) Başkanı Mehmet Özen, üreticinin yıllardır beklediği Et ve Süt Kurumu'nun Kütahya'da hayvan kesimine başlayacağını bildirdi.

Başkan Mehmet Özen yaptığı açıklamada, Kütahyalı üreticilerin hayvanlarını Et ve Süt kurumu tarafından kesilebileceğini söyledi.  KETBİR olarak Et, Süt Kurumu yöneticileri ile yaptıkları görüşmeler neticesinde üreticilerin emeklerini hak ettiği değerde satabileceklerini anlattı.

Et, Balık Kurumu yöneticileriyle yaptıkları görüşmeler neticesinde üreticilerin mağduriyetinin önleneceğini kaydeden Özen, "Devletimize bağlı Et ve Süt kurumu Kütahya'mızda hayvan kesimlerine başladı. Artık bundan sonra et üreticisi devlet garantisi ile istediği zaman kırmızı et üreticilerinin desteği ve teminatı ile hayvanlarını kestirebilecekler. Kesimlerde her şey üreticinin lehine ve Türkiye kesim standartlarına uygun olarak üreticinin kesim anında etinden çeşitli hilelerle çalarak değil hak ettiği şekilde olacak" dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.