Üst yapı hizmetleri hız kesmeden devam ediyor

Gündem Yayın: 26 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.11.2020 12:25:09
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
1114 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2020 yılı programı dahilinde mahallerdeki kilit taşı, bordür ve kaldırım yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Kütahya Belediyesi daha yaşanabilir bir şehir için alt yapı ve üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki çalışma ekipleri planlanan program dahilinde İshak Seydi, Yoncalı ve Vefa Mahallelerindeki çalışmalarını aksatmadan devam ettiriyorlar. Ekipler İshak Seydi Mahallesinde ham yollara 7500 m2 kilit taşı, 3500 metre bordür döşeme çalışmaları titizlikle yapılıyor. Diğer taraftan Yoncalı Mahallesi 1. Filiz Sokakta 1000m2 kilit taşı, 300 metre bordür, Vefa Mahallesi Alayunt Sokakta 3000m2 kaldırım çalışması yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarını hızla tamamlayıp Kütahya’nın daha güzel bir görünüme kavuşmasına katkı sağlıyorlar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.