VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN ASEL TEKNİK/ENDÜSTRİYEL ZİYARETİ

Ekonomi Yayın: 26 Mayıs 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 26.05.2018 13:16:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3006 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN ASEL TEKNİK/ENDÜSTRİYEL ZİYARETİ
Vali Ahmet Hamdi Nayir, üretimi yerinde görmek, iş dünyasının istek ve arzularını birinci ağızdan dinleyip varsa sorunlara çözüm bulmak amacıyla her hafta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bu kez Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Asel Teknik/Endüstriyel firmasını ziyaret etti. 
 
İşletmenin ortaklarından Mustafa Yenipazar ve Barkın Minez tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir’e Kütahya 2.OSB Müdürü Murat Demir eşlik etti.
 
İşletme yöneticilerinden Mustafa Yenipazar Asel Teknik/Endüstriyel firmasının Kütahya’da kurulu bulunan 19 yıllık bir firma olduğu ve endüstriyel toz toplama makineleri, titreşimli elekler, tozsuz bigbag ve torba boşaltma istasyonları gibi spesifik endüstriyel makineler ürettiklerini, firmalarında 26 kişi istihdam ettiklerini ifade etti.
 
Asel Teknik/Endüstriyel firmasının yöneticilerinden Dr.Barkın Minez yapmış olduğu sunumda tamamıyla kendi tasarımları olan Türk Malı Belgeli Cyklojet Vorteks ve Tor serisi toz toplama üniteleri hakkında bilgiler sundu. 
 
Asel Teknik/Endüstriyel firmasının üretim alanında da incelemelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir çalışanlarla da sohbet etti, kolaylıklar diledi. 
 
Endüstride yenilikçi üretimlerin ihtiyaç olduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, sanayideki büyümenin geleceğe ümitle bakmaya imkan sağladığını söyledi. Çalışmalarından dolayı firma ortaklarına teşekkür eden Vali Ahmet Hamdi Nayir her zaman destekçileri olduğunu belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.