VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN ASLANAPA ZİYARETİ

Gündem Yayın: 24 Eylül 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 24.09.2016 19:04:11
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3388 okunma
Google News


Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, değerlendirme toplantılarının yanı sıra ilçeleri de tanımak amacıyla başladığı ziyaretlerine Aslanapa ilçesiyle devam etti.

Vali Nayir Aslanapa’da ilk olarak Kaymakam Emin Kaymak’ı makamında ziyaret etti ardından kaymakamlık toplantı salonunda ilçe idare şube başkanları ile değerlendirme toplantısı yaptı.
 
“DEVLETE OLAN SAYGI VE SEVGİYİ ARTIRMALIYIZ”

Yönetim anlayışı ve prensipler hakkında bilgiler veren Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Kamu yönetiminin üst yöneticileri olarak kendi prensiplerimizi, beklentilerimizi söylüyoruz. Diyoruz ki biz bu ili hep beraber yönetiyorsak nelere dikkat etmemiz lazım bunları paylaşıyoruz. Hepimiz beraber devleti temsil ediyoruz. Bizlerin tavırları, devleti ya sevdirir ya da devlete küstürür insanımızı. Bizim hedefimiz, gayemiz yapmış olduğumuz hizmetle milletin gönlünü kazanmak. Milleti devlete daha saygılı hale getirmek. Milletin 15 Temmuz’da dışarıya kolay çıkmasının sebebi almış olduğu hizmetin karşılığıdır diye düşünmek lazım. Dolayısıyla her kurumdaki arkadaşımız görevini tam yaptı ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan “Sokağa çıkın” dediğinde vatandaşımız dışarı çıkarak devleti sevip saydığını bir kez daha gösterdi. Bizim bunu daha da artırmamız lazım. Her görev önemli. Arkadaşlarımız görev yaparken benim görevim önemli diye düşünerek işini yapması lazım. Güvenlik, eğitim, sağlık hizmetleri yürüttüğümüz her hizmet önemli. Biz bir zincirin halkalarıyız, o zincirin halkaları kadar sağlamız. Bir hedefe yürüyeceksek hep beraber yürüyeceğiz. İlin başında ben varım, ilçenin başında kaymakam var ama ekibin başarı olmasa biz başarılı olamayız. Günümüz ekip başarısının öne çıktığı gün. Devletin gülen yüzü olmamız lazım, asık suratlı olmayacağız” diye konuştu. 

Vali Ahmet Hamdi Nayir kaymakamlık ziyaretinin ardından Aslanapa’daki vatandaşların istek ve arzularını dinledi. 

Vali Nayir’in Aslanapa ziyareti Belediye ile devam etti. Vali Ahmet Hamdi Nayir Aslanapa Belediye Başkan vekili Halil Ocak’tan yapımı devam eden ve tamamlanan projeler hakkında bilgiler aldı. 
 
"TEK BAŞINIZA KALMAYIN, YAKIN İRTİBAT KURUN"

Ziyarette konuşan Vali Ahmet Hamdi Nayir, “İlçelerimizde belediyelerimiz ile kaymakamlıklarımız iş birliği ve uyum içerisinde hareket etmeli. Mutlaka bir koordinasyon olsun. Tek başınıza kalmayın, yerel yöneticilerle iş birliği içerisinde olun. Yapacağınız işlerde onları da yanınıza alın. Merkezi idareler; yerel yönetimlerle, üniversitelerle, sivil toplum kuruluşları, borsalar ve odalarla yakın irtibat sağlasınlar. Siz halkın temsilcisi olmanız hasebiyle yapacakları işlerde sizi yanlarında gördükleri zaman halkı da kolay yanlarına alırlar. Dolayısıyla daha güzel, daha başarılı hizmetler hayata geçirilir. Yapacağımız işlerin halk nezdindeki anlatımını da daha kolay yaparız” dedi. 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.