VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN FOMPAK’A ZİYARET

Ekonomi Yayın: 30 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 30.03.2018 11:58:27
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
3936 okunma
Google News


Vali Ahmet Hamdi Nayir, iş dünyasına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Fompak Ambalaj ve Poliüretan San. Tic. A.Ş’yi ziyaret etti. 

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Fabrika Müdürü Gökhan Özbek ile Kalite Müdürü Bayram Bülent Maşa tarafından karşılandı.

Fabrikada incelemelerde bulunup, üretim alanlarını yerinde gören ve personelle sohbet eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, Fabrika Müdürü Gökhan Özbek’ten bilgiler aldı.

Fabrika Müdürü Gökhan Özbek, otomotiv endüstrisi için yüksek teknolojili enjeksiyon makineleri ile tampon, çamurluk, gösterge paneli, kapı paneli ve koltuk plastik parçaları üretilmekte olan fabrikada 130 kişinin istihdam edildiğini söyledi.

Ülke ve Kütahya ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, yatırımcının her zaman destekçisi olduklarını belirterek Valilik olarak imkanlar dahilinde sorunları çözmeye ve taleplere cevap vermeye hazır olduklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.