VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN HİSARLAR MAKİNE’YE ZİYARET

Ekonomi Yayın: 15 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 15.05.2018 11:18:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3424 okunma
Google News

 VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN HİSARLAR MAKİNE’YE ZİYARET
Vali Ahmet Hamdi Nayir, üretimi yerinde görmek, iş dünyasının istek ve arzularını birinci ağızdan dinleyip varsa sorunlara çözüm bulmak amacıyla her hafta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bu kez Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren Hisarlar Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi ziyaret etti. 

Fabrika Yöneticisi Rüstem Çamlı ile İnsan Kaynakları Direktörü Can Demir tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir’e Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ile Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler eşlik etti.

Fabrika Yöneticisi Rüstem Çamlı merkezi Eskişehir’de bulunan ve tarım makineleri alanında üretim yapan Hisarlar Makine’nin Tavşanlı fabrikasında 90 kişinin istihdam edildiğini söyledi. Yurtiçi ağırlıklı satış yapan Hisarlar Makinenin Bulgaristan, Yunanistan ve İran gibi ülkelere de satış yaptığını kaydetti. 

Üretim alanlarını yerinde görüp incelemelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir personelle de sohbet edip kolaylıklar diledi. 

İş adamlarının her zaman yanlarında yer aldıklarını ve taleplerini imkanlar dahilinde yerine getirmeye hazır olduklarını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, ekonomiye katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.