VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E KÜGİAD’DAN ZİYARET

Gündem Yayın: 22 Temmuz 2016 - Cuma - Güncelleme: 22.07.2016 10:33:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2363 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E KÜGİAD’DAN ZİYARET
Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Genç İşadamları Derneği (KÜGİAD) Başkanı Taner Özkalkan’ı kabul etti. 

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

Nezaketlerinden dolayı heyete teşekkür eden Vali Ahmet Hamdi Nayir girişimci ruhun geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Vali Nayir, “İlin zenginliğini ifade eden hususlardan bir tanesi olan girişimci ruh her il için önemli. Birçok il der ki, “Ben tarihi, kültürel, doğal alanda, yer altı kaynaklarım ile büyük zenginliklere sahibim. En az onlar kadar önemli olan bir husus da girişimci ruhtur. Girişimci ruh, sermaye ve katma değer oluşturacak, üretim yapabilecek, istihdam sağlayacak ruh bizde var düşüncesiyle bence o ilin artıları arasında yer alması gereken bir konu. Bunun için de gençlere daha fazla görev düşüyor. Girişimciliği devam ettirebilecek bir yapıya ihtiyaç var. Maalesef aile şirketlerinde ikinci, üçüncü kuşaklar istenilen verimi her zaman veremeyebiliyor. Bu yüzden biraz daha profesyonel yönetime, çağdaş girişimcilik ilkelerini anlayan, onları paylaşan bir yapıya ihtiyaç var. Dilerim ki sizin gibi oluşumlar bu cesaretlendirmeyi, bilgilendirmeyi ve paylaşmayı sağlayan yerler olur. Kendi aranızda güzel örnekleri alıp, takip ederek ilimiz için, ülkemiz için, daha geniş ölçüde bütün insanlık için güzel şeylere vesile olursunuz” diye konuştu. 

Vali Ahmet Hamdi Nayir’e kabullerinden dolayı teşekkür eden heyet amaçları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.