VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E ZİYARETLER SÜRÜYOR

Gündem Yayın: 03 Ağustos 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 03.08.2016 18:34:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2449 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E ZİYARETLER SÜRÜYOR

 

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, 22 ve 23. Dönem AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, 21. Dönem MHP Kütahya Milletvekili Seydi Karakuş ile Haymeana Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Muhammed İkbal ile öğrenciler, Emekliler Derneği Başkanı İlhan Bintez ile yönetim kurulu üyeleri, KÜKAB Müdürü Zeki Erdoğmuş, Muhasebeciler Odası Başkanı Halil Hamzaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Tavşanlı Sivil Toplum Kuruluşları Meclisi yönetim kurulu, KÜTSO Genç Girişimciler Derneği Başkanı Atakan Öncel ile yönetim kurulu üyeleri, Tavşanlı Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Diler Özden ile yönetim kurulu üyeleri, Tavşanlı Filiz Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Süleyman Ay ile yönetim kurulu üyeleri, OEDAŞ Kütahya İl İşletme Müdürü Kamil Uğur Mumcu'yu kabul etti.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’e kurumlar ve faaliyetleri hakkında bilgi veren ziyaretçiler demokrasinin ve milli iradenin yanında olduklarını ifade ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.