VALİ AHMET HAMDİ NAYİR FRİGKÜM TOPLANTISINA KATILDI

Gündem Yayın: 23 Eylül 2016 - Cuma - Güncelleme: 23.09.2016 13:46:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2762 okunma
Google News


Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği’nin (FRİGKÜM) Eylül ayı toplantısı yapıldı.

Seyitgazi İlçesi Çukurca Mahallesi Midas Han’da yapılan toplantıya Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi adına Abdülkadir Adar, Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Han Kaymakamı Rızvan Eroğlu, Birlik Üyeleri Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yapıcı,  Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya İl Genel Meclis Üyesi Emin Sarıkaya, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel,  Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Hilmi Tiril ve yetkililer katıldı.

Frig Vadisi’nin tanıtımını sağlamak için her ay toplantı yapıldığını hatırlatan dönem Başkanı Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, yaptığı açılış konuşmasında, “Birlik olarak amacımız bölgenin tanıtımına katkı sağlamaktır. Bununla ilgili kurulan birlik bu zamana kadar çeşitli çalışmalar yapıyor. Üç ili kapsayan Frig Vadisi’nin tanıtımına ve turizm potansiyelinin daha çok arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalara herkes elinden geldiği kadar katkı sunuyor. Birliğimizin her ay yaptığı toplantılardan birini bugün Eskişehir Valiliği’mizin ve Seyitgazi Belediyemizin ev sahipliğinde burada gerçekleştiriyoruz ” dedi.

Daha sonra toplantının gündeminde yer alan konular üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Aralık ayı içerisinde yapılacak olan ve bölgenin tanıtımına büyük katkı sağlayacağı düşünülen Travel Türkiye İzmir Fuarına katılım konusu ise katılma yönünde karara bağlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.