VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Gündem Yayın: 10 Eylül 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 10.09.2016 13:24:31
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3011 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI
"Değerli hemşehrilerim;

Milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel, en anlamlı örneklerinin yaşandığı dini bayramlarımız; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının güçlenmesine, toplumun birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesine ve geleceğe daha da güvenle bakmamıza vesile olan özel günlerdir. Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Bizlerin bu topraklar üzerinde özgürce bayram yapmamızı temin etmek için, fedakarlıkların en büyüğünü yapmış olan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Yine birçok coğrafyada sıkıntılar yaşayan soydaşlarımızın ve dindaşlarımızın da dertlerini paylaşıyor ve en kısa zamanda huzura kavuşmaları için ülke ve millet olarak gayretlerimizin artarak devam edeceğini ifade ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Kütahyalı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, daha nice bayramlara sağlık ve afiyetle ulaşmaları temennisiyle saygı ve sevgilerimi sunarım."


 

                                                                                                              Ahmet Hamdi NAYİR
                                                                                                                      Kütahya Valisi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.