VALİ AHMET HAMDİ NAYİR, KÜTSO YENİ YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

Gündem Yayın: 25 Nisan 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 25.04.2018 09:16:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1795 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR, KÜTSO YENİ YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına (KÜTSO) seçilen İsmet Özotraç ile yeni yönetim kurulu üyeleri Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezakat ziyaretinde bulundu. 

Kabullerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür eden KÜTSO Başkanı İsmet Özotraç, KÜTSO’nun organları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, KÜTSO Başkanı İsmet Özotraç ile yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.
 
“KÜTAHYA İÇİN ÖNEMLİ KAZANÇLAR SAĞLAYABİLİRSİNİZ”

KÜTSO yeni yönetiminin Kütahya’ya önemli değerler katacağına inandığını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Odalarımız, borsalarımız bizim kanunla kurulan kamu kurumu hüviyetini taşıyan ama kendi bütçesini kendisi hazırlayan yerlerimiz. İlin dinamikleri içerisinde önemli yeri olan, iş birliğine, yeniliklere açık, merkezi yönetimle, yerel yönetimlerle, diğer Sivil Toplum Kuruluşlarıyla çok kolay iş birliği yapabilen kuruluşlarımız. Hem üyeleri hem de toplum için genel manada bir şeyler yapabilir. Yol gösterici hüviyetleri öne çıkan yerler. Yatırımcıya fikir verme bakımından yatırımcının bilmediği, bugüne kadar belki takip edemediği konularda kullanabileceği teşviklerden tutun üretim ölçeğine kadar birçok konuda fikir verip daha iyisini yapma yönünde bir gayret sarf eden yerler. Sizlerin sivil toplum hareketleri içerisinde gönüllü bir yapınız var. İçinde yaşadığımız toplumun dertlerini dinliyorsunuz. Diğer oda ve borsalar ile birlikte bir araya geldiğinizde yalnızca Kütahya’nın değil Türkiye’nin dertlerini dinliyorsunuz. Hükümet nezdinde bir yeriniz, krediniz var. İlimize çok şey verebileceğiniz olduğu kanaatiyle bu seçimin sizlere, odamıza ve Kütahyamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.