VALİ AHMET HAMDİ NAYİR, MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI KABUL ETTİ

Siyaset Yayın: 24 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 24.05.2018 17:35:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2299 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR, MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI KABUL ETTİ
MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım ile 27. Dönem Kütahya milletvekili adayları Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Vali Nayir’in makamında gerçekleşen ziyarette MHP Kütahya Milletvekili Adayları Ahmet Erbaş, Erol Alpertürk, Rıza Kenan Uzman, Selahattin Uslu ile Sedat Kabaağaç seçim sürecine ilişkin Vali Ahmet Hamdi Nayir ile istişarelerde bulundular.
 
"SİYASİ PARTİLER DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZLERİ"

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu söyledi. Vali Nayir, “Biz, bizi yönetecekleri kendi irademizle sandıkta belirliyoruz. Bizim verdiğimiz yetkiyle bizi yönetmeye çalışıyorlar, bunlar güzel şeyler. Demokrasi, cumhuriyet güzel idare sistemleri. Bunların vazgeçilmezi de siyasi partiler. Siyasi partilerin her birinin kendi programı, önceliği, hedefleri var. Bunları vatandaş nezdinde söyleyip talep oluşturmaya çalışıyor. Seçimde sandıklara yansıyan görüntüyle de bunların uygulanabilirliği ortaya çıkmış oluyor. Dolayısıyla sizler önce seçileceğiniz il adına, daha sonra Türkiye adına mutlaka hedefleri olan kişilersiniz” dedi.

“TÜM TEDBİRLER ALINDI”

Kütahya’nın demokratik olgunluğuyla seçim süreçlerini huzur ve güven içerisinde tamamladığını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, seçimin huzur içerisinde tamamlanması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydetti. Vali Nayir, “Mülki idare olarak bize düşen görev bu dönemi sulh, huzur içerisinde geçirecek, her siyasi partinin vatandaşla irtibatını kolaylaştıracak propaganda çalışmalarını rahatlatacak önlemleri almak, bir baskı olmadığını göstermek. Kaymakamlarımız, jandarmamız, emniyetimizle birlikte ilimizde huzur içerisinde bunu sağlamaya çalışıyoruz. Kütahya demokratik kültür ve olgunluk açısından çok iyi bir il.  Birbirini anlayışla karşılayacak insanlarımız,  partilerimiz var. Seçim sonucuna göre sevinmesi de ölçülü, üzülmesi de ölçülü bir şehir. Yine de her ihtimale karşı gelecek olan devlet büyüklerimiz için tedbirlerimizi sonuna kadar alıp sizlerle de paylaşarak ilimize gelen misafirlerimiz memnun ayrılsınlar diye gayret içerisinde oluyoruz” diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı istişarelerin ardından sona erdi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.