Vali Ali Çelik, canların iftar sofrasına konuk oldu

Gündem Yayın: 08 Ağustos 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 08.08.2022 09:23:29
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
527 okunma
Google News
Vali Ali Çelik, Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneğince düzenlenen Muharrem Ayı İftarı’na katıldı. 

Bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek ibadetlerin kabul ve makbul olmasını dileyen Vali Ali Çelik, “Hz. Hüseyin Efendimizi, ehlibeyti ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, Muharrem oruçlarının kabul olmasını diliyorum” dedi.

Muharrem ayının bir ders ve ibret ayı olduğunu ifade eden Vali Ali Çelik, “Kerbela’yı iyi anlamalı ve bu ayı geleceğe ilişkin ders çıkarmak için vesile olarak görmeliyiz” dedi.

“Muharrem aynı zamanda sevgi ekme ayıdır” diyen Vali Çelik konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Yaradılışımızın en büyük gayesi sevgi. Hayatım boyunca, dinleyen, birbirini seven insanların yan yana olduğunda her zorluğu aşabileceğine inandım. Bir ve beraber oldukça bütün zorlukları aşacağız. Milletin var olabilmesi için devlet, devletin devam etmesi için de millet gerekli. Sağlık ve güven içinde bir arada olmamız için Rabbim, devletimizi daim; milletimizin arasındaki bağları güçlü eylesin. Rabbim, birbirimizin gönlüne sevgi ekmeyi nasip etsin.”
 
Programda birer konuşma yapan Milletvekilleri İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Toğan da Muharrem ayının önemine değinerek birlik ve beraberlik temennisinde bulundular.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.