Vali Ali Çelik, selin meydana geldiği 1. OSB’de çalışmaları koordine etti

Yaşam Yayın: 11 Eylül 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 11.09.2021 10:25:07
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
1594 okunma
Google News
KYK yurdundaki programını yarıda kesen Vali Ali Çelik, selin meydana geldiği 1. OSB’ye geçti. Bölgedeki çalışmaların koordinasyonunu sağlayan Vali Ali Çelik, “Çok şükür can kaybımız yok. İlk belirlemelere göre 4 fabrikada ve kotun düşük olduğu alanlarda taşkın meydana geldi” dedi.
 
Kütahya’da etkili olan şiddetli yağış 1. Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) sele neden oldu. Sel sularında mahsur kalan bir kişi iş makinesiyle kurtarıldı.
 
Selin meydana geldiği esnada KYK yurdunda incelemelerde bulunan Vali Ali Çelik, programını yarıda keserek selin meydana geldiği 1. OSB’ye geçti.
 
Selin meydana getirdiği olumsuzlukları gidermek için çalışmaların koordinasyonunu sağlayan Vali Ali Çelik, “Çok şükür can kaybımız yok. İlk belirlemelere göre 4 fabrikada, Ağaçköy Mahallemizde ve kotun düşük olduğu alanlarda taşkın meydana geldi. Sel sularında mahsur kalan bir vatandaşımızı iş makinesiyle kurtarıldı” dedi.
 
Saat 18.00’de meydana gelen sele anında müdahale edildiğini söyleyen Vali Çelik, “Selin oluşturduğu zararı en aza indirmek için belediye ve il özel idare ekiplerimiz hızlı bir şekilde suyun tahliyesi için 14 motopomp kurdular, 5 adet vidanjör de su basan alanlardaki etkiyi azaltmak için çaba sarf ediyor. Zarar tespit ekiplerimiz de çalışmalarını sürdürüyor.” diye konuştu.
 
Selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Çelik, “Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.