Vali Ali Çelik’ten CCK Doğaltaş Fabrikasına ziyaret

Ekonomi Yayın: 30 Ocak 2022 - Pazar - Güncelleme: 30.01.2022 10:57:18
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
2535 okunma
Google News

Vali Ali Çelik, Altıntaş’ta 42 kişiye istihdam sağlayan ve mermer mozaik üretiminin tamamını ihraç eden CCK Doğaltaş Fabrikasını ziyaret etti. 

Üretim hakkında Fabrika sahipleri Caner Küçüksolakoğlu ile Cankan Küçüksolakoğlu’dan bilgiler alan Vali Çelik, işçilerle de sohbet edip kolaylıklar diledi. 

 

Cankan Küçüksolakoğlu, 2008 yılından bugüne dek modern makine ve profesyonel ekiple çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Yılda yaklaşık 70 bin metrekare mermer mozaik üretimi yaptıklarını aktaran Küçüksolakoğlu, üretimin yüzde 90’ını Amerika’ya, yüzde 10’unu Avrupa ülkelerine ihraç ettiklerini kaydetti.

Küçüksolakoğlu’na Kütahya ve ülke ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Çelik, imkanlar dahilinde her zaman destekçileri olacağını ifade etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.