Vali Ali Çelik’ten Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Gündem Yayın: 10 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 10.01.2021 17:41:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1048 okunma
Google News

Vali Ali Çelik’ten Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret 
Kütahya Valisi Ali Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek günlerini kutladı
Gazeteciler Cemiyeti başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Ali Çelik, doğru ve güvenilir gazeteciliğin önemine değinerek, “İletişim teknolojilerindeki yeniliklerle birlikte bugün, insanlar, tüm dünyadaki gelişmelere daha hızlı ulaşabilir duruma gelmiş, basın her zamankinden daha etkin bir konuma ulaşmıştır. Dolayısıyla basın çalışanlarının sorumluluğu ve meslek etik ilkelerinin önemi her geçen gün artmaktadır” dedi.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam’da ziyaretleri için teşekkür ederek “Pandemi salgını nedeniyle hepimiz zor günler yaşıyoruz. Bu dönemde bizlerin yanında olduğunuz ve destek verdiğiniz için size ayrıca teşekkür ederiz” dedi. Başkan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri yerel basınımızın sorunlarını ve talepleri dile getirerek bilgi alışverişinde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.