Vali Ali Çelik, Türkiye birincisi Elif Azra Okçu’yu kabul etti

Gündem Yayın: 19 Aralık 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 19.12.2020 19:40:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1371 okunma
Google News
Vali Ali Çelik, "Üstün yetenekliler de gönüllü" isimli resim yarışmasında Türkiye birincisi olan Kütahya Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencisi Elif Azra Okçu’yu kabul etti. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı GPDP 2019/1 projesi kapsamında, Türkiye çapında Bilim Sanat Merkezleri arasında düzenlenen lösemi farkındalığına katkı sağlamayı amaçlayan resim yarışmasından birincilikle dönen Elif Azra Okçu’yu tebrik eden Vali Ali Çelik, başarılarının devamını diledi. 

“Japon Sokağı” temalı resmi hakkında Vali Çelik’e bilgiler veren Okçu, amacının çok sevdiği ülke olan Japonya'da bir sokağı gezerken htiği huzuru, bütün dünya üzerinde lösemiyle mücadele veren çocuklarla paylaşmak olduğunu söyledi. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.