VALİ DR. ÖMER TORAMAN’DAN ŞEHİT İSMAİL ÖZLÜ’NÜN AİLESİNE ZİYARET

Gündem Yayın: 15 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 15.11.2018 17:53:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2353 okunma
Google News

VALİ DR. ÖMER TORAMAN’DAN ŞEHİT İSMAİL ÖZLÜ’NÜN AİLESİNE ZİYARET
Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, 2008 yılında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Onbaşı İsmail Özlü’nün Simav’ın Boğazköyü’nde yaşayan ailesini ziyaret etti.
 
Şehit Piyade Onbaşı İsmail Özlü’yü rahmetle anarak şehidin babası Mehmet Özlü, annesi Zehra Özlü ile kardeşi Coşkun Özlü’ye sabır dileyen Vali Dr. Ömer Toraman şehit ailesiyle yakından ilgilendi.
 
Şehitlerin emanet olarak bıraktıkları ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirten Vali Dr. Ömer Toraman, “Şehitlik en yüksek mertebe. Siz de şehidimizin ailesi olarak bu şerefi taşıyorsunuz” dedi.
 
Vali Dr. Ömer Toraman’a İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, İl Özel İaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Simav Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Matar ile Boğazköy Muhtarı Necati Özcan eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.