Vali Dr. Ömer toraman’dan STK ziyaretleri

Yaşam Yayın: 10 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 10.12.2018 11:38:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3244 okunma
Google News

Vali Dr. Ömer toraman’dan STK ziyaretleri

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya merkezde faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaret etti.

 

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Altı Nokta Körler Derneği Kütahya Şubesini ziyaret eden Vali Dr. Ömer Toraman, Dernek Başkanı İsmail Barış ile dernek üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade eden Altı Nokta Körler Derneği Kütahya Şube Başkanı İsmail Barış, dernek faaliyetleri hakkında Vali Dr. Ömer Toraman’a bilgiler verdi.

 

Vali Dr. Ömer Toraman ziyaretlerine Beyaz Ay Derneği Kütahya Şubesi ile devam etti. Dernek Başkanı Halil Bilgiç ile derneğin yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Dr. Ömer Toraman, dernek faaliyetleri hakkında Başkan Halil Bilgiç’ten bilgiler aldı.

 

Vali Dr. Ömer Toraman son olarak Kütahya Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek Muhtarlar Derneği Başkanı Zekeriya Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Zekeriya Yılmaz, Vali Dr. Ömer Toraman’a teşekkür ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.