Vali Dr. Ömer Toraman, Kan Bağışı Ödül Törenine Katıldı

Gündem Yayın: 11 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2019 19:24:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1688 okunma
Google News

    Türk Kızılayı, 14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü sebebiyle Kütahya’da bağışçılara yönelik ödül töreni düzenledi.

Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen ödül törenine; Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Mahmut Ulusoy, Kızılay Kütahya Şube Başkanı Ahmet Güven, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile düzenli kan bağışında bulunan bağışçılar katıldı.

“KÜTAHYA KAN BAĞIŞINDA 14. SIRADA”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açış konuşmasını yapan Kızılay Kan Merkezi Müdürü Mahmut Ulusoy, Kütahya’nın kan bağışında 14. il olduğunu söyledi. Ulusoy, “Kan bağışında yüzde 95’e ulaştık. Yaklaşık iki yıl içerisinde yüzde yüzü bulacağız. Bağışçılarımız hep aynı kişiler, artık yeni yüzler görmek istiyoruz” dedi.

Gönüllü kan bağışçılarına teşekkür eden Kızılay Kütahya Şube Başkanı Ahmet Güven, Türk Kızılayı’nın çalışma ve işleyişi hakkında bilgiler verdi. 

Konuşmaların ardından 45 ve üzeri kan bağışında bulunan 2 kişi plaket, 35 ve üzeri bağış yapan 18 kişi altın madalya, 25 ve üzeri bağış yapan 65 kişi gümüş madalya, 10 ve üzeri bağış yapan 386 kişi bronz madalyayla ödüllendirildi. 

Gönüllü kan bağışçılarının ödülleri Vali Dr. Ömer Toraman ile protokol üyeleri tarafından verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.