VALİ NAYİR’DEN CİNAYETİ AYDINLATAN KOMUTANA ÖDÜL

Asayiş Yayın: 20 Ocak 2017 - Cuma - Güncelleme: 20.01.2017 05:56:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4836 okunma
Google News

VALİ NAYİR’DEN CİNAYETİ AYDINLATAN KOMUTANA ÖDÜL
Asayiş Toplantısı Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında gerçekleştirildi. 

Vali Nayir’in makamındaki toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur ile İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik katıldı.

Kütahya’nın genel güvenlik durumunun değerlendirildiği, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan  toplantıda Vali Ahmet Hamdi Nayir, 13 yaşındaki Semih Kayalı’nın katil zanlısını ortaya çıkaran Seyitömer Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Metin Ertek’i de kabul etti.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2010 yılında Kıranşeyh köyü yakınlarındaki DSİ'ye ait gölet kenarında cesedi bulunan ve faili meçhul kalan Semih Kayalı’nın katil zanlısı ile olayın azmettiricisini ortaya çıkaran Seyitömer Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Metin Ertek’i tebrik etti.

Birinci görevimiz suçun işlenmesine engel olmak diyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Suç işlendikten sonra da suçun faillerini en kısa sürede bulup onları adalete teslim etmek bizim görevimiz. Olayların üzerinden uzun yıllar geçse dahi suçluyu ortaya çıkarmaya yönelik çalışmalar aralıksız devam ediyor. Arkadaşlarımızın gayretiyle 2010 yılında gerçekleşen cinayetin faili olduğu tahmin edilen sanıkların aradan geçen bunca zamana rağmen delilleri toplanarak adalete teslim edilmesi önemli bir olguydu. Bu vesileyle Jandarma Kıdemli Başçavuş Metin Ertek’i ve ekibini tebrik ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir, Seyitömer Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Metin Ertek’e başarı belgesini verdi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.