VALİ NAYİR’DEN NURSAN KABLO DONANIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.’YE ZİYARET

Gündem Yayın: 30 Aralık 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 30.12.2017 12:39:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5085 okunma
Google News

VALİ NAYİR’DEN NURSAN KABLO DONANIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.’YE ZİYARET
Vali Ahmet Nayir, kent ekonomisine ve istihdama katkıda bulunan sanayi kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında, 1. Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren, araçlardaki tüm elektriksel fonksiyonların çalışmasını sağlayan kablo demetlerini üreten Nursan Kablo Donanımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi ziyaret etti.

Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Güven Dalkılıç, Proje Direktörü Necati Çağatay Üstündağ, Kütahya Fabrika Müdürü Recep Bozkurt ile Üretim Müdürü Sinan Bakır tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir fabrikayı gezerek yetkililerden bilgiler aldı. 

Kütahya’daki tesiste 450 kişinin istihdam edildiğini, Tavşanlı ile birlikte 2 bin 100 kişiye iş imkanı sağlandığını belirten Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Güven Dalkılıç üretimin yüzde 15’inin İtalya, İspanya ve Fas’a ihraç edildiğini söyledi. 

Üretim tesislerinde bakanlık onaylı Ar-Ge merkezinin de bulunduğuna değinen Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Güven Dalkılıç, Nursan Kablo Donanımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 2015 yılında “En Başarılı Otomotiv Yan Sanayi Firması” ödülüne layık görüldüğünü paylaştı. 

Ekonomi ve istihdama katkılarından dolayı Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Güven Dalkılıç’a teşekkür ederek çalışmalarından başarılar dileyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, Nursan Kablo Donanımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Kütahya için bir övünç kaynağı olduğunu söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.