VALİ NAYİR KIZ KUR'AN KURSU’NDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Gündem Yayın: 28 Eylül 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 28.09.2016 17:37:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3176 okunma
Google News

Kütahya İl Müftülüğü’ne bağlı Lalezar Yatılı Kız Kur'an Kursu’nda 2016-2017 Eğitim - Öğretim yılı başladı. 

Vali Ahmet Hamdi Nayir, eğitim – öğretim yılının başlaması sebebiyle eşi Münevver Nayir ile Lalezar Yatılı Kız Kur'an Kursu’nda eğitim gören öğrencileri ve öğreticileri ziyaret ederek eğitim durumları ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı. 

Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir’e Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve eşi Aysel Saraçoğlu, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, İl Müftü vekili Veysel Kükrek eşlik etti. 

Vali Ahmet Hamdi Nayir ile beraberindeki heyet sınıfları tek tek gezerek öğrenci ve öğreticilerle sohbet etti. Lalezar Yatılı Kız Kur'an Kursu hakkında bilgiler veren İdareci Hasibe Gülmez 7 öğretici, 71 öğrenciyle 2016-2017 eğitim - öğretim yılına başladıklarını söyledi. 

2016-2017 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Kur'an öğrenmek ve öğretmek çok büyük bir erdem, öğrendiğiniz Kur’an-ı Kerim’i hayatınıza taşıyın” dedi. 

Öğrencilerle birebir ilgilenen Vali Ahmet Hamdi Nayir’in eşi Münevver Nayir günün anısına öğretici ve öğrencilere hediye verdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.