VALİ NAYİR ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ HASAN YAŞAR’IN MEVLİD PROGRAMINA KATILDI

Gündem Yayın: 11 Eylül 2016 - Pazar - Güncelleme: 11.09.2016 16:54:58
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
3006 okunma
Google News

 

Hakkari’nin Şemdinli'nin Aktütün bölgesi Mehendi tepesinde icra edilen operasyonda güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Hasan Yaşar için Mevlid-i Şerif okutuldu. 

Ensar Camii’nde okutulan Mevlid-i Şerif programına Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, İl Müftü vekili Veysel Kükrek, bazı daire müdürleri, şehit Hasan Yaşar’ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlid-i Şerif programının ardından Şehit Uzman Çavuş Hasan Yaşar ve tüm şehitler için dua edildi. Programın ardından şehit yakınları ile görüşen Vali Nayir aileye başsağlığı diledi. 

Yapılan duaların ardından misafirlere yemek ikram edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.