Vali Ömer Toraman Gediz'de idi

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 07.05.2020 19:41:20
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1393 okunma
Google News

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, koronavirüs salgınının önlenmesine yönelik alınan tedbirler kapsamında Kütahya’nın Gediz ilçesinde sürdürülen çalışmaları inceledi.

Gediz Aile Sağlığı Merkezi, Gediz Uluoymak Aile Sağlığı Merkezi Müdürlüğü ve Gediz Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Toraman, sağlık çalışanlarının talep ve görüşlerini dinledi özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Gediz-Uşak karayolu üzerinde bulunan ve Ali Kâhya Uşak Gediz kavşağı uygulama noktasında görev yapan polis ve jandarma ekiplerini de ziyaret eden Vali Toraman uygulamalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Toraman’a, AK Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çekiç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ile İl Sağlık Müdürü Mehmet Ersan eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.