VALİ ÖMER TORAMAN TAVŞANLI’DA

Gündem Yayın: 16 Kasım 2018 - Cuma - Güncelleme: 16.11.2018 17:04:01
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2808 okunma
Google News

 VALİ ÖMER TORAMAN TAVŞANLI’DA

GÖRÜNTÜLÜ /  TUNA İŞLEYEN 
 

 

İlk olarak Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara'yı ziyaret eden Toraman , daha sonra sırasıyla Belediye Başkanlığı ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Kütahya’ya atanan Vali Ömer Toraman, ilçe ziyaretleri kapsamında Tavşanlı’ya geldi. Programına Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Ömer Toraman’a burada Kaymakam Yüksel Kara tarafından brifing verildi. 
Daha sonra Tavşanlı Belediyesi’ne gelen Vali Toraman’ı Belediye Başkan Vekili Ali Özden, Başkan Yardımcıları Mehmet Atabay ve Mehmet Ali Akar ile daire müdürleri karşıladı. 
Başkan Vekili Ali Özden, Vali Toraman’a ilçenin tarihi, idari yapısı, ekonomik ve sosyal hayatı ile yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. 
Vali Ömer Toraman’a içme suyu projesi, atık su arıtma tesisi ve bedesten başta olmak üzere yatırımlar ve Belediye faaliyetlerini anlatan Ali Özden, OSB’deki son durum ile küçük sanayi sitesi konularında da Vali Toraman’ı bilgilendirdi.

 

- VALİ ÖMER TORAMAN:
- TAVŞANLI YATIRIMLAR KONUSUNDA ÖNEMLİ DESTEK ALMIŞ VE GELİŞMİŞLİK SEVİYESİ ÜST SIRALARDA BİR İLÇE
Kütahya’nın en büyük ilçesi olan Tavşanlı’yı son derece gelişmiş bir şehir olarak bulduğunu söyleyen Vali Ömer Toraman, “Genel yatırımlar konusunda Tavşanlı önemli ölçüde destek almış. Yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen projelere bakıldığında bu ilçemiz gerçekten gelişmişlik düzeyi bakımından çok üst seviyelere çıkmış. Ayrıca bölge insanı da çok sıcakkanlı” dedi. 
Belediye’nin hayata geçirdiği projeleri son derece önemli bulduğunu dile getiren Vali Toraman, “Bu başarılı çalışmalar dolayısıyla Belediye Başkanı Sayın Mustafa Güler ve ekibini tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

- VALİ TORAMAN BELEDİYE BİNASINA HAYRAN KALDI
Ziyareti esnasında Belediye hizmet binasının içerisini de gezen Vali Toraman, “Daha önce eşi ve benzerini hiç görmediğim bir çalışma ile Belediye hizmet binası adeta tarihi sokak görünümüne kavuşmuş. Sokak çeşmelerinin bile düşünüldüğü bu projeye gerçekten hayran kaldım. Örnek olması gereken bir çalışma” diye konuştu. 
Belediye Şeref Defterini de imzalayan Vali Toraman daha sonra Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’na geçti.

Daha sonra Vali  Dr.Ömer Toraman Domaniç ilçesi ve sonrasında  Kaymakam Yüksel Kara ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden, Jandarma Komutanı Tuğrul Demiryürek , Emniyet Müdürü Turgay Temel ile birlikte Beyköy Mahallesinde ikamet eden Şehit Hasan Büber’in babası Ahmet Büber  ve ailesini ziyaret etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.