VALİ ŞERİF YILMAZ'DAN TAVŞANLI'YA VEDA ZİYARETİ

Gündem Yayın: 08 Haziran 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 08.06.2016 15:35:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4483 okunma
Google News

VALİ ŞERİF YILMAZ'DAN TAVŞANLI'YA VEDA ZİYARETİ

Kütahya Valiliğini 3 yıldır sürdüren ve son Valiler Kararnamesiyle Burdur Valiliği’ne atanan Vali Şerif Yılmaz Tavşanlı ilçesine veda ziyaretinde bulundu.

Vali Şerif Yılmaz ilçede Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve daire amirleri tarafından karşılandı.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, desteklerinden dolayı Vali Şerif Yılmaz’a teşekkür etti. Vali Yılmaz da bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarı diledi. Kaymakam Hatipoğlu, veda ziyaretinde bulunan Vali Şerif Yılmaz’a hediye takdim etti.

 Vali Şerif Yılmaz Tavşanlı’da son kez OSB heyeti ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Tavşanlı ilçe kaymakamlığının ardından Tavşanlı Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştiren Vali Yılmaz’a burada belediye başkanı Mustafa Güler, yapmış olduğu hizmetler ve desteklerinden dolayı Vali Şerif Yılmaz’a teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

Vali Şerif Yılmaz daha sonra Tavşanlı Adliyesine ziyaretinin ardından Domaniç İlçesine hareket etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.