Vali Toraman Huzurevi Sakinleri ve Çocuklarla Bayramlaştı

Gündem Yayın: 08 Haziran 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 08.06.2019 15:27:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1700 okunma
Google News

Kütahya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Ramazan Bayramı coşkusu yaşandı.

Vali Dr. Ömer Toraman ile eşi Neşe Toraman, Ramazan Bayramı sebebiyle Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan huzurevi sakinleri ile Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Vali Dr. Ömer Toraman ile eşi Neşe Toraman’a Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinde; AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Vekili Şükrü Vuran, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Kamil Çelik, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, bazı daire müdürleri eşlik etti.

Bayramların küslük ve dargınlıkların sona erdiği, birlik ve beraberliği pekiştiren önemli günler olduğunu belirten Vali Dr. Ömer Toraman, “Milli ve manevi değerlerine bağlı bir şehir olan Kütahya’da samimi, güzel bir Ramazan ayı geçirdik. Bizi biz yapan değerlere sahip çıktıkça ve yaşattıkça devletimiz ve milletimiz daima var olacak. Özellikle büyüklerimiz, sizler devletiniz ve milletinize hizmet ettiniz. İnşallah sizlerden devraldığımız değerleri, çalışkanlığı ve mücadeleyi evlatlarımıza aktaracağız” diye konuştu.

Eşi Neşe Toraman ile huzurevi sakinlerine karanfil hediye eden Vali Dr. Ömer Toraman, yaşlılar ve çocuklarla uzun süre sohbet etti, istek ve arzularını dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.