Vatandaşlar buz tutan gölet manzarasını değerlendirdi

TUNA İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Yaşam Yayın: 06 Şubat 2022 - Pazar - Güncelleme: 06.02.2022 11:06:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1413 okunma
Google News

Vatandaşlar buz tutan gölet manzarasını değerlendirdi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Kuruçay Göleti'nin yüzeyi buzla kaplandı.

 

İlçe merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan ve sulama amaçlı olarak kullanılan Kuruçay göleti, hava sıcaklığının geçtiğimiz günlerde sıfırın altında 10 dereceye kadar düşmesiyle buz tutmuştu.

Hafta sonu havaların ısınması ile bölgeye gidenler, yüksek kesimlere yağan ve kalınlığı 10 santimetreye ulaşan kar ve buz tutmuş göletle karşılaştı. Her mevsimde ayrı güzelliği olan Kuruçay Göleti, buz tutmuş haliyle vatandaşların ilgi odağı oldu.

Bazı vatandaşlar buz tutan göletin çevresinde yürüyüş yaparak manzaranın ve temiz havanın tadını çıkarırken, bazı vatandaşlar ise göletin kenarında cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Vatandaşlar, " Karlı havalardan dolayı dışarı çıkamamıştık. Havların güzel olması nedeniyle çocuklar hava alsın ve havanın güzel olmasını değerlendirelim istedik" dediler.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.