Vatandaşların talep ve önerileri

Gündem Yayın: 11 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 11.11.2020 21:46:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
962 okunma
Google News

Vatandaşların talep ve önerileri

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, mahalleleri ziyaret edip, vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor.
Haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Mahallesini ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, ilk olarak mahalle muhtarlığını ziyaret etti.
Başkan IŞIK, ziyarette Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Selim GÖRAL ve mahallede oturan hemşehrileri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Ziyarette açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; “Bugün haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Mahallemizi ziyaret ettik. Değerli mahalle muhtarımız Selim beyle birlikte hem esnaflarımızı ziyaret ettik, hem de vatandaşlarımızın taleplerini aldık. Mahallemizin yıllardır çözülemeyen sorunları vardı, onları çözdük. Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarımızın bizden cami yeri talebi vardı. Bu taleple ilgili imar düzenleme işlemlerimizi gerçekleştirdik. Mahallemizin birçok sokağında yol ve kaldırım çalışmalarımızı tamamladık. Burada özellikle kanalizasyon ve yağmur suyu hattı konusunda ciddi sıkıntılar yaşanıyordu. Her iki hattı birbirinden ayırıp söz konusu sıkıntıları ortadan kaldırdık. Diğer mahallelerimizde olduğu gibi inşallah Cumhuriyet Mahallemiz de bu kışı sorunsuz bir şekilde geçirecek. Çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Mahalle ziyaretinde Kütahya Belediyesi’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdiği üstyapı çalışmalarını da inceleyen Başkan IŞIK, mahalle esnafını ziyaret etti, onların taleplerini dinleyip, hayırlı işler temennisinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.