Vekaletle kurban kesim organizasyonu standı

Gündem Yayın: 25 Temmuz 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 25.07.2020 08:41:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
970 okunma
Google News

Tavşanlı İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Tavşanlı Şubesi iş birliğinde Tavşanlı Cumhuriyet Meydanında vekaletle kurban kesim organizasyonu standı açtı.
Türkiye Diyanet Vakfı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve Bağış Standı açıldı.
 Tavşanlı İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı, vatandaşların kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla her yıl olduğu gibi bu sene de vekaletle kurban kesim organizasyonu düzenliyor.
Bu kapsamda “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganı ile Tavşanlı Cumhuriyet Meydanında açılan stantta vatandaşlar bilgilendirildi ve bağış yapan vatandaşların talepleri alındı.

 

 


    Tavşanlı İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada, " Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığımız “Yurtiçi kurban bedelinin 975 TL , yurtdışı kurban bedelinin ise 825 TL  olarak belirtmiştir. Kurbanlarınızın güvenli bir şekilde yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabilmesi için Türkiye Diyanet Vakfı ve İlçe Müftülüğümüz vatandaşlarımıza köprü vazifesi görmektedir. Kurban bağışında bulunmak isteyen kardeşlerimiz Müftülüğümüze gelerek veya bankalardan, veya bagis.tdv.org/kurban internet adresinden vekaletle kurban bağışında bulunabilirler." Diyerek vekaletle kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşları Türkiye Diyanet Vakfı’nın “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek olmaya davet etti.

 


Müracaat:
Tavşanlı İlçe Müftülüğü
TDV Tavşanlı Şubesi
☎️02746141248

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.