Velioğlu İletişim Tavşanlı'da Cumhuriyet Meydanında Açıldı

Ekonomi Yayın: 22 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 22.02.2020 17:03:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1848 okunma
Google News

Velioğlu İletişim Tavşanlı'da Cumhuriyet Meydanında Açıldı

Tuna İşleyen / Görüntülü

Tavşanlı ilçesi Cumhuriyet Meydanında  Turkcell Bölge müdürü Zafer Bakioğlu,  KVK TDM Bölge Müdürü Turkcell saha yöneticisi  Hamit Kocaman, KVK Bölge Satış Şefi Ferhat Tükkanoğlu,  KVK Bölge Satış Temsilcisi Selami Sağlam, Velioğlu Ticaret Aile büyüklerinden Hayrettin Doruöz, Bircan Abaş, ayrıca İbrahim Doruöz , Veli Doruöz ve Raşit Doruöz ile çok sayıda davetli katıldı.

Esentepe Camii İmam Hatibi Nuri Gürcan’ın yaptığı dua ile açılışı gerçekleşen Velioğlu İletişim Tavşanlı Bayi açılışa özel kampanya da yaptı. İşyeri açılışı sonrası gazetecilere açıklama yapan işyeri sahiplerinden Veli Doruöz, “ Açılışımıza katılan tüm dostlarımıza, katılan ve katılamayıp mesaj gönderen, telefon açarak tebrik eden, çiçek gönderen herkese teşekkür ediyorum. Açılışımıza özel kampanya da gerçekleştirdik. Bundan sonra da Turkcell aboneleri her türlü avantajlı ve çekim gücündeki kaliteden faydalanmaya devam edecekler” diyerek açılışa katılan tüm herkese teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.