Vergi Affından Yararlanmak için geç kalmayın

Ekonomi Yayın: 03 Ekim 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 03.10.2016 13:49:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3434 okunma
Google News

Vergi Affından Yararlanmak için geç kalmayın

Milyonlarca kişinin borçlarını yeniden yapılandıracak Vergi Barışı 
Tavşanlı Vergi Dairesi Müdürlüğünde, vergi borç yapılandırmasına yönelik müracaatların alınmaya başlandığını belirtildi.  
DÜZENLEME TÜM KESİMLERİ İLGİLENDİRİYOR
  Öğrenci, iş dünyası gibi toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren düzenlemeler yapıldı.
"Esnaf ve sanayicinin tamamının trafik borçları yeniden yapılandırılıyor.”
168 MİLYAR LİRALIK YENİDEN YAPILANDIRMA
Yeniden yapılandırma kapsamında vergi dairelerine kayıtlı 90 milyar liralık tutar bulunuyor. Sosyal güvenlik primleri olarak da yaklaşık 72 milyar liralık rakam yeniden yapılandırılacak. Kapsama eklenen 6 milyar liralık trafik cezaları ile birlikte toplam yapılandırılacak borç tutarı 168 milyar Türk Lirası'na çıkmış olacak. Yapılandırma 30 Haziran 2016 itibarıyla ödenmemiş olan borçları kapsıyor. Vatandaşlar bu borçlarını 18 aya kadar yeniden yapılandırabilecek. Yapılandırmadan faydalanmak isteyenlerin Ekim ayı sonuna kadar vergi daireleri ve sosyal güvenlik kurumu dairelerine başvuru yapması gerekiyor.

İnternet üzerinden işlemler yapılabildiği gibi vergi dairesine gidilirek de işlemler yapılıyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.