Veterinerlik hizmetleri artık daha donanımlı

Gündem Yayın: 03 Aralık 2020 - Perşembe - Güncelleme: 03.12.2020 20:38:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1014 okunma
Google News

Daha yaşanabilir bir Kütahya için yola çıkan Kütahya Belediyesi bu noktada sokak hayvanlarını da unutmuyor. Sokak hayvanları için özel olarak Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından dizayn edilen aracın tanıtımı yapıldı.

Sokak hayvanları için gereken her imkanı sağlayan Kütahya Belediyesi bu noktada bölgesinde Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Son olarak sokak hayvanlarının nakli, bakımı ve ihtiyaçlarının karşılanması için özel olarak dizayn ettirilen aracın tanıtımı Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından yapıldı. Başkan Işık yaptığı açıklamada “Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından Kütahya’da yaşayan canlılarımızın daha rahat bir şekilde taşınabilmesi, gerekli müdahalelerin yapılabilmesi ve konforlu bir şekilde onların buralarda misafir edilmesi amacıyla hazırlanmış özel aracımızın hizmete sunulduğu gün. Bu aracımızı tanıtım amacı ile burada toplandık. Aracımız 15 hayvanı aynı anda alarak taşıyıp müdahale için gerekli yerlere götürebilecek kapasitesi var. İçerisinde 200 litrelik temiz su deposu ve anti bakteriyel zemin kaplaması ile Türkiye’nin en modern araçlarından birisini şehrimize kazandırdık. Veteriner Hizmetleri Müdürlüğümüze ve buradan yararlanacak tüm hemşerilerimize hayırlı olsun, canlılarımıza hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.