WTAA SPOR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

WTAA SPOR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Spor Yayın: 18 Kasım 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 18.11.2015 09:00:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4498 okunma
Google News

WTAA SPOR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Tuna İŞLEYEN / DHA  / İHA

                Merkezi Almanya’ da bulunan Wing Tsung Art Association (WTAA)’ ın bir devamı niteliğinde olan Wing Tsung Ataman Art (WTAA) Federasyonu, 9 ilden 15 spor kulübünün katılımıyla 11 Eylül 2015 tarihinde Sifu İbrahim Sarı’ nın önderliğinde Tavşanlı’ da kurulmuştu. WTAA Federasyonu, Wing Tsung system’ inde araştırma ve eğitim dallarında faaliyet gösterecek olan Federasyonun merkezi Tavşanlı’da oluştu. WTAA Federasyonu Basın Kurulu Başkanlığına Murat Körhasan getirildi.

                Federasyon Genel Başkanı Tavşanlı’dan İbrahim Sarı, Ayyıldız Cafe’de gazeteciler ile bir araya gelerek bu spor dalı hakkında ayrıntılı bilgiler aktardı.

Sarı, bu spor dalı ile gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp, daha sağlıklı sporcular yetişmesini imkan tanımak istediklerini ifade etti. Ayrıca bu spor dalının her yaştan kişinin yapabileceğini belirten İbrahim Sarı, “ Bu spor dalı ile insanlar hem spor yapmakta hem de yakın korunmayı öğrenmektedir. Ayrıca evde otururken dahi bu spor ile egzersiz yapılabilir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.