YILIN DÜĞÜNÜNE DAMGASINI VURDU

Yaşam Yayın: 18 Eylül 2016 - Pazar - Güncelleme: 18.09.2016 11:24:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
9102 okunma
Google News

AK PARTİ KÜTAHYA TEŞKİLATI GÖKSU DÜĞÜN SALONUNDAKİ YILIN DÜĞÜNÜNE DAMGASINI VURDU 

Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Göksu Evliliğe İlk Adımını Attı.

GÖKSU ve MEMİŞ Ailelerini En Mutlu Günlerinde Dost ve Akrabaları da Genç Çifti Yalnız Bırakmadı.

Başarılı iş adamı ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Murat Göksu ve oğlu AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Göksu hayatının en mutlu gününü yaşadı.

Başarılı iş adamı Murat Göksu’nun, yakışıklı ve ağır başlı oğlu Sedat Göksu, Kütahya’nın en güzel kızı Merve Memiş ile dünya evine girdi. Düğün süresince genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu

17 Eylül Cumartesi akşamı Göksu Düğün salonun da gerçekleştirilen düğün törenine katılım oldukça yoğun oldu. Düğün salonu çiçek ve çelenk bahçesine dönüşürken, şıklık ve yakışıklılık yarışında kayınpeder Murat Göksu ile damat Sedat Göksu adeta bir birleri ile yarıştı.

Başarılı iş adamı Murat Göksu’nun, yakışıklı ve ağır başlı oğlu Sedat Göksu ile Kütahya’nın en güzel kızı Merve MEMİŞ evliliğe ilk adımını atmanın mutluluğunu yaşadı. Genç çiftin mutlulukları adeta gözlerinden okundu Genç çirlerinin nikahını Belediye Başkan yardımcısı Ali İhsan Ertaş kıyarken, nikah şahitliklerini ise AK Parti milletvekili İshak Gazel ile il başkanı Ali Çetinbaş yaptı.

Göksu Düğün salonundaki yılın düğünü törenine AK Parti Milletvekili İshak Gazel ve M. Şükrü Nazlı, İl Başkanı Ali Çetinbaş, Merkez ilçe başkanı Cevdet Korkmaz ve İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İl ve merkez ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer, aile yakınları ve davetliler katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.