YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ ÖDÜL TÖRENİ

Spor Yayın: 09 Nisan 2017 - Pazar - Güncelleme: 09.04.2017 12:18:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4496 okunma
Google News

2016-2017 eğitim öğretim yılı okul spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen, Kütahya ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Okullar Arası Yıldız Kız ve Yıldız Erkekler Basketbol Türkiye Birinciliği’ ödül töreni yapıldı.  

Dumlupınar Spor Salonu’ndaki törene, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Nuri Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri, sporcular ile davetliler katıldı.

Türkiye’nin en iyi 8 kız ve 8 erkek takımları arasında 5 gün süren mücadele sonucunda Yıldız Kızlar Basketbol kategorisinde Ankara Özel Arı Ortaokulu birinci, Mersin Çukurova Sanayi Ortaokulu ikinci, Samsun Fatih Temiz Ortaokulu üçüncü, İzmir Mürşide Altınçubuk Ortaokulu ise dördüncü oldu. 

Yıldız Erkekler Basketbol kategorisinin Türkiye birincisi İstanbul Özel Eyüp Doğa Ortaokulu İstanbul Özel Eyüp Doğa Ortaokulu, ikinci Bursa Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Ortaokulu, üçüncü Balıkesir Vecihibey Ortaokulu, dördüncü ise Ankara TED Koleji Vakfı Özel Ortaokulu oldu. 

Derece giren sporcuların ödüllerini Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ile protokol üyeleri tarafından verildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.