YAĞILLAR, AKPINAR , KİÇİR VE KIZILCIK GRUP YOLU

Gündem Yayın: 15 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 15.11.2018 15:49:32
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2523 okunma
Google News

VALİ DR. ÖMER TORAMAN “YAĞILLAR, AKPINAR , KİÇİR VE KIZILCIK GRUP YOLU”NU YERİNDE İNCELEDİ
Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman Simav programı kapsamında 2018 yılı KÖYDES programında bulunan Yağıllar, Akpınar, Kiçir, Kızılcık grup köy yolunu inceleyerek, bilgiler aldı.
 
Kiçir Köyü Muhtarı  Rauf Buhan ile köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Dr. Ömer Toraman’a İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak eşlik etti.
 
 “BÖLGENİN EN İYİ YOLLARINDAN BİRİ”
 
Köyün girişleriyle birlikte 22 km yolu sıcak asfalt çalışmalarının 7,5 milyon TL’ye mal olduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, “2 yıldır bu güzergahta karayolları standardında çok ciddi bir çalışma yapıyoruz. Yaptığımız en güzel yollardan birisi. Yolumuzun tamamı 22 km. 7,5 milyon TL’lik bir yatırım. İlçe bazında düşündüğümüzde ilçe payını çok aşan bir yatırım; ama buradaki insanlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Cumhurbaşkanımızın grup köy yollarına ve KÖYDES’e verdiği öneme binaen biz de çok ciddi çalışma yaptık. Bu bir prestij proje. Bölgemizin en iyi yollarından birisi oldu” dedi.
 
“VATANDAŞ EN İYİ HİZMETİ ALACAK”
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla altyapıda kalitenin artırıldığını belirten Vali Dr. Ömer Toraman sıcak asfaltın yolları uzun ömürlü kılarak konforu artırdığını ve vatandaşın iyi hizmet almasını sağladığını söyledi. Yolun hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Dr. Ömer Toraman emeği geçenlere de teşekkür etti.
 
Vali Dr. Ömer Toraman grup köy yolunu inceledikten sonra Kiçir Sosyal Kültür Hizmet Evi’nde köy halkıyla bir araya geldi.
 
Vali Dr. Ömer Toraman burada köy halkı tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı.
 
Gençlerin folklor gösterisiyle başlayan karşılama, köyün gençlerinden Efsa Göncü’nün İstiklal Marşı’nı okumasıyla devam etti. Vali Dr. Ömer Toraman, gençleri tebrik ederek teşekkür etti.
 
Kiçir Köyü Muhtarı Muhtarı Rauf Buhan’dan köye dair bilgiler alan Vali Dr. Ömer Toraman köylülerin isteklerini dinledi.
 
Kiçir Köyü’ndeki genç nüfusun mutluluk verici olduğunu ifade eden Vali Dr. Ömer Toraman köy sakinlerinin teşekkür etmesi üzerine “Devlet, millet için var. Size hizmet etmek bizim asli vazifemiz” dedi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.