Yağlı Ciltler İçin Nemlendiriciler

Yaşam Yayın: 25 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 25.11.2020 17:51:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1598 okunma
Google News

Yağlı Ciltler İçin Nemlendiriciler

Kısaca yağlı cilt problemli cilt demektir. Ciltte gerekli nem bulunmaz ancak yağ fazlası vardır. Makyaj yapılsa da yapılmasa da cilt gün içerisinde yağ kusar. Cilt gözenekleri açık olduğu içinde dilediğiniz gibi kapatıcı kullanamazsınız. Neden cildimiz yağlıdır? Yağlı ciltler için nemlendiriciler tek başına işe yarar mı? Cildin yağlı olması biraz genetik olmakla birlikte, aldığınız gıdalardan da kaynaklıdır. Bazen de uzun süre cildinize hiç uygun olmayan ürün kullanımı da yağlı cilt oluşumuna sebebiyet verir. Peki, çözümü mümkün mü?

Yağlı ciltler için Nemlendiriciler Nasıl Olmalı?

İster genetik probleminiz olsun, ister gıdaya dayalı olsun cildinizde oluşmuş olan yağlanma asla çözümsüz değildir. Her şeyde olduğu gibi yeter ki sabırlı ve bilinçli olun. Yağlı ciltlerde gözenek içlerinde kozmetik ürün birikir ve kirlenme olur. Eğer cildinizi, cilt tipinize uygun bir temizleme ürünü ile temizlerseniz gözenekler açılacaktır. Ardından uygulayacağınız yağlı ciltler için nemlendiriciler gözeneklerin sıkılaşıp zaman içerisinde küçülmesini sağlar. Gözeneklerinizi sıkılaştıracak en kaliteli ürünler ve en uygun fiyat için https://www.dermolisa.com/yagli-ciltler-icin sayfamızı ziyaret etmenizi öneriyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.