Yangına kısa sürede müdahale eden ekibine teşekkür etti

Gündem Yayın: 17 Ocak 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 17.01.2022 20:10:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1133 okunma
Google News

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Geçtiğimiz günlerde Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesinde çıkan yangında maddi hasar gören plastik ve cam fabrikasını inceledi.

 



1. OSB’de çıkan yangına 4 dakika gibi kısa sürede müdahale ederek yangının büyümesini engelleyen Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Kütahya’da can ve mal güvenliğinde vatandaşlarımızın takdirini kazanıyor. 1. OSB’de çıkan yangında maddi hasar gören fabrikayı ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, fabrika yetkililerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Işık, “Olay yerine Zafertepe İstasyonumuzdan 4 dakika gibi kısa bir sürede ulaşarak müdahalede bulundular. Zafertepe İtfaiye İstasyonumuzun OSB’miz ve bu bölge için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Yangınlarda zamanla yarışıldığı bir gerçek. Bu bölgeye kazandırdığımız istasyonumuzla birlikte, şehrin her iki yakasında, yangınlara müdahale sürelerinde azalmalar oldu. OSB’deki yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekiplerimize teşekkür ediyorum. Rabbim bir daha bu tür olayları yaşatmasın. İtfaiye ekiplerimiz Kütahya’nın can ve mal güvenliği için 7/24 görevlerinin başındadır” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.