Yapılandırma Hakkında Genel Bilgilendirme

Yapılandırma Hakkında Genel Bilgilendirme

Ekonomi Yayın: 21 Kasım 2014 - Cuma - Güncelleme: 21.11.2014 12:15:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3393 okunma
Google News

YAPILANDIRMA HAKKINDA KAPSAMLI BİLGİLENDİRME

 

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda SGK İl Müdür yardımcısı Cemal Altıntop, SGK Pirim Tahakkuk ve Tahsilat şefleri Ahmet Arı ve Mesut Altıner, Tavşanlı Merkez Müdürlüğü Ahmet Tümay Kaya, Tavşanlı  Vergi dairesi Müdürü Abdullah Kaya, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Hakan Sandıkçı, Vergi Dairesi Takip şefi gelir uzmanı İzzet Uygun, Ticaret Odası Genel Sekreteri Mücella Kır ve oda başkanları ,  ilgili kişilere Torba kanun ile getirilen SGK, Vergi Dairesi ve Oda aidat borçlarının yapılandırılmasına ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Emre Kul toplantı açılış konuşması sonrasında Ticaret odası Genel Sekreteri Oda aidat borçları ve yapılandırması ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 6552 Borç yapılandırmları ile ilgili tüm kurumların bilgilendirmesi yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.