Yaşayan İnsan Hazinesi Üstünkaya'dan Musa Yılmaz'a ziyaret

Yaşam Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 18:26:06
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1201 okunma
Google News

Kendine özgü farklı çini tasarımlarıyla bilinen ve dünyanın en büyük çini tabaklarından birini yapan çini sanatçısı olarak tanınan  UNESCO tarafından “Yaşayan İnsan Hazinesi” ödülüne layık görülen Kütahyalı çini sanatçısı Hamza Üstünkaya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’ı makamında  ziyarette bulundu. Kütahya Çiniciler Odası Başkanı Sadık Eribaylı’nın da hazır bulunduğu ziyaret de Çini sanatçısı Hamza Üstünkaya yaptığı çalışmalar hakkında İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’a bilgiler verdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ziyaret sonunda ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz;” Yaptığınız çalışmalar ve aldığınız ödülle ilimizin gururu oldunuz. Çalışmalarınızda üzerimize ne gibi görevler düşerse yapmaya hazırız. Bundan sonraki yapacağınız çalışmalarda başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.