YASİN DEMİRCİ’DEN AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARINA DAVET

Gündem Yayın: 25 Mayıs 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 25.05.2016 16:29:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4359 okunma
Google News

YASİN DEMİRCİ’DEN AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARINA DAVET

Tuna İŞLEYEN 

Tavşanlı Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Demirci, bu yıl 29.’su düzenlenecek olan Ahilik Haftası kutlamalarına tüm Tavşanlı halkını davet etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Demirci yaptığı açıklamada şunları söyledi,  “Ülkemizde esnaf teşkilatlanmaları geleneğinin kaynağı olan ahilik kültürü, esnaflar arasındaki birliği, kardeşliği, dayanışmayı ve hoşgörüyü içinde barındıran, sözlü gelenekten örf ve âdetlere, ticari ahlaktan iyi insan meziyetlerine kadar pek çok alanda etkileri bulunan ahiliğin yaşatılmasına büyük önem veriyoruz. Ahilik kültürünün kurucusu Şeyh Ahi Evran'ı saygıyla anıyor, bu kültürün yaşatılması için Ahilik Haftasını kutluyoruz” dedi. 
    Demirci; bu önemli günde geçmişine bağlı duyarlı esnaflarımızı aramızda görmek, bizleri onurlandıracaktır diyerek davette bulundu. 
Program 27 Mayıs Cuma günü saat 14.30’da Tavşanlı Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Lokalinde gerçekleştirilecektir. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.