YAŞLILAR İÇİN HUZUREVİNDE MEVLİD OKUTULDU

Yaşam Yayın: 21 Mart 2017 - Salı - Güncelleme: 21.03.2017 14:06:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3582 okunma
Google News

18-24 Mart Yaşlılar Haftası sebebiyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından şehitler ve ahirete intikal eden yaşlılar için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. 

Huzurevi’ndeki mevlid programına Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in eşi Münevver Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun eşi Aysel Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik’in eşi Birgül Çevik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fatma Uz ile huzurevi sakinleri katıldı. 

Yaşlıların sadece bir gün hatırlanmaması gerektiğine dikkat çeken Münevver Nayir, “Yaşlılarımızı yılın bir gününe sığdırmaktan yana değiliz. Onlar geçmişimizi günümüze, geleceğimize aktaran en önemli değerlerimiz. Biz imkanlarımız dahilinde kendilerini sık sık ziyaret ediyor, yalnız olmadıklarını htirmeye çalışıyoruz. Bugün de vatan topraklarını korumak için fedakarlıkların en büyüğünü yapmış olan şehitlerimiz ve aramızdan ayrılan yaşlılarımız için bir araya geldik, hep birlikte dua ettik. Ben şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaşlılarımıza sağlık ve sıhhat içerisinde bir ömür diliyorum” diye konuştu.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.