Yaylacık’ta aç kalan ayı orman işçileri tarafından beslendi

Gündem Yayın: 27 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 27.10.2020 12:00:35
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1518 okunma
Google News

Yaylacık’ta aç kalan ayı  orman işçileri tarafından beslendi

 

Tuna İŞLEYEN / GÖRÜNTÜLÜ

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Yaylacık mevkii yangın gözetleme kulesi bahçesine gelen boz ayı,kendisine verilen yiyecekleri yerken görüntülendi. Ayının bu anları işçiler tarafından cep telefonu ile görüntülendi.
Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğü Yaylacık İşletme Şefliği'ne ait yangın gözetleme kulesi bahçesine sabah  saatlerinde geldi. Geçtiğimiz yıl bahçede bulunan ağaçlardaki elmaları yiyen ayıya bu sefer gözetleme kulesi işçileri tarafından yiyecek verirken görüntülendi. Cep telefonlarıyla ayıyı çeken işçiler, "Bizi ziyarete gelmiş. Bizde aç olduğunu düşünerek yanımızdaki yiyeceklerden verdik" dediler. 
Yangın gözetleme kulesinde çalışanlar, ayının sık sık gelerek, kule bahçesindeki elmaları yedikten sonra gözden kaybolduğunu ve şimdiye kadar saldırgan bir tavrının olmadığını söylediler.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.