Yaz Spor Okulları.

Spor Yayın: 11 Temmuz 2017 - Salı - Güncelleme: 11.07.2017 10:40:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3258 okunma
Google News

 
Yaz spor okulları başladı

Tavşanlı'da yaz spor okullarına katılımın oldukça yüksek olduğu bilinirken bu konuda beden eğitimi öğretmeni Mehmet Ali Atıcı çocuklar için yapılması gerekenlere değindi.

Yaz spor okulları temelinde çocukların sağlıklı ve ahlaklı bir nesil olarak yetişmesine katkıda bulunmak için açıldığını belirten Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Mehmet Ali Atıcı, sözlerine gençlik gelecek demektir felsefesinin önemine değindi.

Atıcı "Biz gençlere iyi bir temel atmazsak geleceğimiz sıkıntı olur. Sadece okul değil aynı zaman çocuğumuz hem okulda başarılı olacak hem de sağlıklı nesiller olacak bu yüzden bu tür aktivitelere katılması gerekiyor." diye sözlerine devam etti.
*Sporla Dolu Günler
Çocuklarının yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmesini, aynı zamanda güvenilir bir ortamda spor yapmalarının gerekliliğinin önemini vurguladı. 
 Çocuklara yeteneklerini sergileme fırsatı
Okul spor salonlarındaki ve spor tesislerindeki yetenekli sporcuların keşfedilmesi ve Türk sporuna kazandırılması” projelerinin ardından Yaz Spor Okullarıyla da çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini ve yeteneklerini sergilemelerini sağlamaktadır. 
Burada dikkat edilmesi gerekenler hususların başında, yaz spor okullarını düzenleyen, düzenleyecek olan kurum ve kuruluşların koordineli bir şekilde çalışmalarını yürütmelerine dikkat etmeleri gerekir. Yoksa hem antrenörler hem de öğrenciler için beklenmedik sıkıntılar oluşabilir. Planlı ve programlı şekilde yapılması yetenek taramasının yapılmasını, sporun sevdirilmesini ve branşların yapılmasına büyük katkılar sağlayacaktır. Yaz spor okullarında düzenleyen kuruluşlara, velilere ve katılım sağlayan öğrencilere teşekkürlerini sunarak, devamlılığın sağlanmasını temenni etti. Katılan öğrencilere başarılar diledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.